lördag 11 december 2010

Flying kids och mallig mamma

Hejsan! Flygresan gick verkligen över förväntan. Såå galet smidigt och skönt om man jämför med att bila upp! Barnen sov så snällt från kl 23-4.00 då vi matade dem och snabbt klädde på dem och åkte till Landvetter (hade med oss en sömndrucken Mackan som var så snäll och körde tillbaka bilen igen). Vi lyxade med ohälsosam frulle med chokladmuffins och kaffe latte på Espresso House innan vi klev på planet kl 6. Jag och Robert hade varsitt barn i en babybjörn (bärsele) på magen vilket var väldigt lättsamt. Vi fick väldigt mycket uppmärksamhet där vi kom gåendes med våra mysungar på magen. Jag tror att vi fick frågan "är det tvillingar" och "hur gamla är de" 30 gånger. Kul, man känner sig allt lite mallig...
På Arlanda fick vi gå direkt till terminal 3 och fick tom ta med oss våran vattentermos genom säkerhetskontrollen då de såg våra barn. Varken jag, Robert eller twinsen ser tydligen ut som terrorister. Sedan åkte vi + sparsamt 4 personer till ett minimoped-flygplan till Vilhelmina. Barnen satt i vårt knä med ett litet bälte som fästes i vårt. Jag hade ju nojjat lite över hur det skulle gå med med tryckutjämningen men barnen var helt obemärkta vid både start och landning. Vi hämtades på flygplatsen av mamma/mormor och pappa/morfar. Kl 10.30 var vi hemma i ett snöigt och isande kallt Vilhelmina. Bilder kommer senare då jag inte hittar sladden till kameran i allt pack-kaos!

1 kommentar:

  1. Kan tänka mig att ni fick mycket uppmärksamhet! Vet ju hur det varit när vi flugit till och från Stockholm med våra småttingar och då har det ändå bara varit EN bäbis i taget ;)

    Bäbisar har oftast inga problem med tryckutjämningen, det brukar komma först när de blir äldre. Tyra är 3,5 år nu och när vi flög Umeå-Sthlm tur och retur för nån vecka sedan så hade hon inga problem alls, trots att hon var jätteförkyld!

    Hoppas ni har det mysigt hemma i Villis :)

    SvaraRadera