onsdag 17 augusti 2011

Enbarnsmamma idag

Hej! Idag har jag och Robert delat på twinsen. En lyx jag önskar vi tog oss tid till att göra oftare. Jag och Kaspian har varit hemma hos Annida. Alvina har myst med sin pappa på hemmaplan. Som tvillingmamma frågar man sig ofta vad enbarnsmammor gör hela dagarna. Nu provocerar jag igen men att bara ha med sig ett barn är så löjligt lättsamt. Rena barnleken. Jag har i allafall njutit av att kunna ge min lilla prins hela min odelade uppmärksamhet. Ikväll ska jag ta barnfritt och åka och hälsa på min fina vän Mariell. Det var länge sedan vi hängde nu och det ska bli kul med lite catch up time.
Annida bjöd på klassisk torsdagslunch trots att det är onsdag.  Ärtsoppa  och sedan  plättar med hallonsylt och  vaniljglass. Kaspian tyckte om både soppan och plättarna. Han fick ingen sylt och ingen glass för sin stränga mamma stackarn. 
Egendesignad barnstol. Han sitter på en kudde och så knöt vi fast Kaspian i stolen a lá Thai-style. Med en sarong.  Det fungerade perfa. 
Lunchen tog på krafterna så Kaspian somnade i Annidas knä.  Myspys..

4 kommentarer:

 1. Vi brukar också fråga oss det där...vad GÖR dom med ett barn hela dagarna egentligen? ;) Fast sen blir vi tacksamma för turen att inte fått kolikbarn eller liknande, för ett sånt är nog värre än två lagomt busiga men glada barn. Om ni förstår tankegången.

  Jag var på tårtkalas förra helgen med Elsa endast. Oj så ovant att bara hålla reda på ett barn. Det lyxigaste var att jag kunde bära henne OCH skötväskan plus presenten från bilen och alltså slapp ta med vagnen. Wow! :P

  SvaraRadera
 2. Tvillingar är nog inte lätt som en plätt fast nog kan dom roa varandra rätt bra vilket ett ensam barn inte gör lika lätt. Jag vet. Har en 2 årig och en 1 åring hemma. Inte alltid lätta dagar men så skönt att dom roar varandra nu när lillan blivit "större" :-) Kul att ramla in på din tvillingblogg. mer bilder på ditt vackra hem!
  //Jenny i Väsby

  SvaraRadera
 3. Nej att ha två barn i OLIKA åldrar måste många gånger vara jobbigare än att ha tvillingar! Tvillingarna kan man ju iaf stimulera på samma sätt och de leker med varandra. Att ha en 1 åring och en 2 åring måste va hardcore!! Och att vara gravid så snabbt efter att man fått sitt första barn- imponerande. Själv kräks jag av tanken att vara gravid igen. Det var inget för mig. Kul att du gillar bloggen. Fler bilder på vårt hem kommer. Men inte idag för det fungerar inte att skriva inlägg....grr!

  SvaraRadera
 4. Kan inte hålla med mer. Var "singelförälder" i söndags och jag hann med så mycket. ETT barn liksom. Det är inte klokt vad lätt allt blev. Men man har ju bara sin egen situation att jämföra med. Hade man haft ett barn, hade ju det varit jobbigt, men jag antar att föräldrar som är hemma med en bebis har överseende för oss twinpäron. Att det inte alltid är en dans på rosor :)
  Kram

  SvaraRadera