fredag 12 augusti 2011

Jag vill inte dö

Filmen Bridesmaids igår var ljuvlig. Fantastisk. Genial! Helt jäkla underbar! Jag skrattade nog faktiskt så mycket att jag kissade på mig litegrann. Jag känner mig fortfarande glad i hela kroppen- det är nog väldigt nyttigt med skattmaraton! Innan filmen möttes vi upp (jag, Linda, Annida och Catrin) och tog en fika som kryddades med härligt, ärligt, snuskigt tjejsnack. Efter det inhandlade vi nötter, smågodis, läsk och popcorn. Vi hade lite beslutsångest över vad vi var sugna på så vi tog det säkra före det osäkra och köpte allt.
I bilen på vägen hem fick jag dock lite dödsångest. Ju äldre jag blir desto räddare för döden blir jag. Dödsrädslan kommer ofta just efter dagar som dessa- då jag känner mig som mest lycklig. Jag kan ofta inte ta in hur lyckligt lottad jag är i livet. Jag har världens bästa barn, man, familj, vänner. Jag bor i ett fint, mysigt hem, jag är frisk och lever ett lyckligt liv. Jag har alltså väldigt mycket att förlora och det skrämmer skiten ur mig ibland.
Idag kommer Andreas (Roberts kusin) och Anna hit med barn. ch ikväll ska jag och maken ha kräftskiva- bara vi två. Och twinsen såklart, men de ska sova lyckligt ovetande om vår härliga, goda skaldjursfest. 

Twinsens nya hobby... Alvina kör och Kaspian åker snålskjuts..
Fram och tillbaka kör de.
Jag känner att jag har misslyckats med min uppfostran då Alvina redan kommit underfund med att om man vill något i livet så gäller det att jobba hårt som tjej. Man får inget gratis utan man får slita och visa framfötterna.
Kaspian däremot har fattat galoppen och anser att man kan ta det lite mer lugnt. Typiskt manligt- Allt löser sig ändå, han kommer ju framåt som ni ser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar