fredag 26 augusti 2011

Hej då Sverige!

Nu är vi på väg! Fullastade till tänderna med välling, bajssäkra badbyxor, favoritleksakerna, solparasoll till vagnen och nästan inget till mamman. Jag får va naken i 2 veckor. Robert skulle packa en sak. En ljudbok. Den är kvar hemma. Men vad gör det? Snart sippar jag på en krämig cappucino i solen, så det är omöjligt att vara annat än tokglad. Håll tummarna för att twinsen är lika resglada som tidigare. Ha en lovely fredag!

2 kommentarer:

 1. Hej Sofi!
  Och förlåt att jag inte kommenterar så ofta! Kollar oftast bloggar på min iPhone när jag ammar och det är så krångligt att kommentera då, så det blir sällan av. Lusläser dock bloggen och älskar ditt härliga, öppna, spontana sätt att skriva den på!
  GRATTIS till radhuset! Ser ju helt idylliskt ut! Vi bor ju också i ett bostadsrättsradhus (fast här är det mycket fler hus på mindre yta än hos er ser det ut som..) och jag tycker att det är fantastiskt! Precis som du säger så hälsar alla på alla, man får en grannsämja och nästa sommar kommer du att kunna släppa ut kidsen och låta dem leka med alla barn i närheten, och ju större de blir desto lättare går det ju! Vi bokar nästan aldrig in några lekkompis besök längre utan så fort Honey kommer hem från dagis, springer hon ut till sina grannkompisar som också går syskontider på dagis. Och efter middagen går hon ut och leker med "de stora barnen" som vi har haft sån tur med att de älskar att låta Honey vara med när de leker. Det är underbart!
  Hoppas ni har det bra i Italien och njuter till fullo! Längtar efter att få se lite bilder när du kommer hem =)
  KRAM Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att det inte finns tid över att blogga från resan, ni har väl fullt upp med sol, bad och en eller två paraplydrinkar? Men jag saknar ju min kvällsläsning :P
  Blir spännande att läsa om resan när ni kommit hem, och såklart se lite bilder :)

  SvaraRadera