tisdag 10 april 2012

Dränerad

Jag känner mig helt tom och slut som artist. Dränerad på energi. Platt och mosig som en överkörd dammsugarpåse. Ja ni fattar. Det är verkligen helt makalöst vad två små kottar kan suga musten ur sin mamma. Vi har haft en eftermiddag med kaos-deluxe-tema. Kaspian har spatserat omkring på diskbänken innan jag hann fånga honom mitt i fallet ner. Alvina har passat på att uträtta sina behov lite varstans på golvet och på toalettmattan. Och så ett par kilo gap och skrik och konflikter på det. Och så vidare. Och så vidare. Och så vidare. De är universums sötaste men världens jobbigaste mellan varven. Ibland önskar jag att jag gillade whiskey. Jag hade behövt en liten stänkare nu alltså. Men jag är ju präktig och dessutom klok som en bok och nöjer mig med sucka och stånka högt och dricka te i stället. I morgon är det en ny dag.
AAAAAAAAHH!!!3 kommentarer:

 1. Barn är alltid underbara. När dom sover ;)
  Jag tycker det är fullt tillräckligt att hålla efter EN 2-åring (och en 5-åring också iof, men hon är ju inte fullt lika galen), så du gör det grymt bra Sofi!!

  SvaraRadera
 2. Tack din sötnöt! Detsamma!

  SvaraRadera
 3. Ojoj! Jag vet precis hur det känns. Du verkar ha en ängels tålamod för det har inte jag med mina barn. Fy tusan vad arg man kan bli ibland!

  Du gör det bra! Det är inte så lätt alla dagar.
  Kram

  /Anneli och pojkarna

  SvaraRadera