söndag 1 april 2012

Vann

Först dumpade vi twinsen hos farmor och farfar. Kaspian svullade i kanelbullar och var förnöjd med livet... Inga problem alls att lämna dem och allt har gått fint. Alvina slog till och med på stort och sov sig igenom nästan hela natten... Känns toppen då jag hade lite ångest över att Alvina eventuellt skulle ha ihjäl sin stackars farmor under natten. Men icke sa nicke. Nu hoppas jag att hon fortsätter med detta beteende hemma också. 

Kusinen Emma och twinsen har lekt hela helgen..

Alvina har kört gungbil

Med lite lätt hjälp av brorsan..

En av alla pooler

Denna urtjusiga stass bar jag mestadels av dagen.. Väldigt snitsigt och bekvämt..

Bjuder även på en avklädd och vinterblek morsa... 

Avkopplad (bortkopplad?) hjärna och kropp..

Lyckliga jag!
God och lyxig middag stoppade vi i magen..

Klänningen är inte muskort i verkligheten.. Den hade bara åkt upp lite.. Hmm...
God kväll!! Välbehållen och tillbaka i verkligheten igen. No more halstrad kummelrygg och mjuka morgonrockar på ett tag framöver. Men som vi har njutit av denna helg. Går knappt att beskriva. Jag har tvingats nypa mig själv i armen vid ett par tillfällen. Vi är inte bortskämda med egentid på tu man hand- jag och Robert. Detta var andra gången som vi lämnade twinsen över natten. Även om det är lite skräckinjagande att "tappa kontrollen" över dem så kändes bortlämnandet i huvudsak positivt. Och välbehövligt. Twinsen fick spendera tid med både kusiner, farmor och farfar och Tusse (katt) och de har haft en lika kul helg som oss. Jag tänker inte beskriva vad vi gjort på vår SPAweekend- det fattar nog de flesta ändå. Man äter lyxigt och delikat, latar sig, dricker lite vin, plaskar omkring och äter gratisfrukt. Det som varit mest njutningfyllt är utan tvekan att jag har fått tanka massvis med kvalitétstid med min man. Jag är så kär. Det är lyx i sin allra finaste form. Samt att kunna duscha så länge man vill- det är också jäkligt lyxigt.
Efter denna helg känner jag mig som ny. Energin, kärleken och livslusten sipprar nästan ur öronen på mig.


VANN spa kan varmt rekommenderas. SPAet är amazing med inte mindre än 7 olika pooler med olika teman. Lägg till olika typer av bastu och andra trevliga finesser och faciliteter. Maten är tipptopp och frukostbuffén är kunglig. Detta var vårt 3e besök och jag tror det blir fler.

2 kommentarer:

 1. Åh vad härligt!! Det var ni såå värda!
  Ha en fantastisk vecka!
  Kram J

  SvaraRadera
 2. Underbart! Blir så glad av att läsa dina rader hjärtat. Tack för din gulliga kommentar också.

  Kram

  SvaraRadera