tisdag 17 april 2012

Gottar mig!

Jag bara MÅSTE fortsätta att Gotta mig. Över vår nya, sköna sömn. Det är så underbart att jag måste nypa mig i armen.
Känslan av att gå och lägga sig på kvällen och faktiskt veta att man har en god förhoppning att vakna först då väckarklockan ringer. Oslagbart! Att slippa den lilla klumpen i magen av oro som jag tidigare haft VAREVIGA kväll. Om man aldrig upplevt insomnia och sömnlöshet under 19 månader förstår säkerligen inte vad jag menar med detta. Det är ju bara sömn liksom (?) Jag kan likna detta med att gå 3000 mil med skavsår, en sten i skon och blödande fötter. Fatta så skönt att få ta bort stenen tillslut och fortsätta promenaden i sköna, fotriktiga skor. Vilken skillnad. En annan metafor är att svälta sig i 1,5 år och plötsligt få äta igen. 1,5 år av konstant hunger och kurrande mage. Och sedan- BAM- en enorm buffé fylld av delikata läckerheter. Inget smakar så gott som efter 1,5 år av total avsaknad av mat.. Detta är typ samma sak. För oss.
Förutom att gotta mig så sitter jag hemma och förbereder mig inför ett viktigt möte i morgon. Gällande mitt examensarbete/D-uppsats. Spännande.
Fat Boyen har flyttat ut ur förrådet och kan användas till mycket..

Kaspian älskar böcker3 kommentarer:

  1. Halleluja!! Grattis till sömnen!

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra att ni får sova igen. (peppar peppar)! Ni är en så fin familj! Lycka till på mötet, helt övertygad om att de kommer gå super! :)
    KRam

    SvaraRadera