torsdag 26 april 2012

Spring fortare älskling!!!


Snälla! Heja på min man för en god sak!

Hej! Lördagen den 12 maj ska min man springa Göteborgsvarvet, dvs en halvmara. Detta är väl ingen konst- kan man tänka. Han tränar ju mest hela tiden. Dock är det nästintill omöjligt för Robert att springa om han inte har en fotboll framför sig. Så det kommer inte att bli enkla 21 km för min stackars hurtbulle till man.
Robert springer för välgörenhet- pengarna han samlar in går till ett hem i Kampala, Uganda. Ett hem för utsatta, gravida tonårstjejer som verkligen behöver både socialt stöd och ekonomiskt bistånd. En av våra vänner Kim har deltagit i uppbyggnaden av detta hem som kallas The Fortress Sverige. Om ni vill läsa mer finns info här: http://thefortresssweden.blogspot.se/
Så om ni vill göra något TOPPENBRA som både kommer att ge min man extra spring i benen och lite hjälp till dessa utsatta blivande mammor så klicka er vidare på denna länk.
http://www.inspons.se/Profil/150
Man kan skänka hur lite eller hur mycket man vill. Alla bidrag tas tacksamt emot! Självklart går pengarna till kvinnorna. Robert nöjer sig med ett HEJA!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar