söndag 13 mars 2011

RS VIRUS!!

Ingen kul söndag här. Jag tror att barnen fått RS-virus! Hosta, slem, rinnande näsa, lätt feber, väsande och ansträngd andning som förvärras då de legat ner, de kräks upp slem de svalt, ingen aptit, m.m . Barnen uppfyller samtliga symtom på RS enligt vårdguiden. Symtomen kvarstår i 2 veckor OM det nu är RS-virus. Jag kommer inte att överleva att ha det såhär i 2 veckor. Konstant bärande, massa gråt och ingen sömn. För att inte tala om värken i mammahjärtat då man ser att sina älskade barn inte mår bra..

3 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna för att det inte är RS. 2 veckor känns som lång tid att inte få sova och som sagt, med två små så kan man ju inta byta av varandra på samma sätt heller.

  Det är inte lätt att se dem må dåligt och "tortera" dem med snorsugen halva nätterna. Ja iallafall vår Oscar tycker att snorsugen är det värsta som finns. Han gallskriker väldigt sällan men en natt när jag skulle snorsuga så skrek han så Pappan kom utrusande ur sovrummet och undrade vad som hade hänt med den stackars pojken.

  Hoppas de kryar på sig snabbt som bara den!

  SvaraRadera
 2. Den väsande och ansträngda andningen är väldigt vanlig för små barn, så det behöver inte betyda att dom har RS. Mina små har ofta tung, pipande, väsande och ansträngd andning då de är förkylda.
  Hoppas dom blir friska snart!

  SvaraRadera
 3. Oj nu är det flera Emma här. Jag är den första kommentaren. Tror jag kallar mig EmmaB så vet du skillnad :)

  Har en studsig tjej här i knät så det är svårt att skriva.

  SvaraRadera