fredag 29 april 2011

Ballis is the shit

I skrivandes stund sitter jag på vår lilla mysiga balkong, bloggar och dricker kaffe. Barnen sover. Jag är iklädd shorts och BH i förhoppning att bli lite vårfräsch i färgen. Robert är borta hela dagen och halva natten, först jobb, sedan skola och så bortamatch i Skövde på det.. Jag tycker att det känns lite tråkigt att vara ensam en fredag, men sånt är livet. Jag är ju inte ensam heller. Dels har jag ju twinsen. Dessutom har Cecilia och Elias varit här och hälsat på. Vi har varit ute på promenad i det mirkelfina vädret, man får liksom nypa sig i armen då man dag efter dag vaknar och möts av en blå himmel utanför fönstret. Det är man inte superbortskämd med direkt. Vi har också ätit en god lunch bestående av grekisk sallad och nybakat bröd. Därefter kaffe + fruktsallad på färska hallon och jordgubbar på ballis (ballis = balkong på Vilhelminamål. Alltså inte balle som i pung).

Min utsikt..
Jag laddar också inför morgondagen då jag och Robert ska på DEJT! Vår första barnfria tid tillsammans sedan twinsens ankomst. (Förutom då vi åkte längdskidor tillsammans en timma i julas). Linda och Henke är så gulliga och ställer upp som barnvakter. Det kommer att gå galant tror jag (och hoppas jag). Jag är inte ett dugg oroliga över barnen- men jag hoppas att de kommer att sköta sig snyggt så att Linda och Henke ställer upp fler gånger.
Min sommarbrutta!

Elias var sportig idag!

Alvina och hennes kille Elias har lekt hela dagen!

Jag kryper mest omkring och är häftig i min hatt

1 kommentar:

  1. Jag ÄLSKAR bild nr 2 på Elias och Alvina. Det är precis som Alvina visar och förklarar något för Elias och att Elias lyssnar och försöker förstå. Shit vad dom är gulliga alla tre! Fantastisk dag! tack och kram C & E

    SvaraRadera