onsdag 13 april 2011

Kontrollfreaket behöver en dejt!

Idag hade jag härliga MILF-mammor och goa bebisar här på fika. Tre mammor kunde inte komma av olika anledningar men vi hade en super mysig dag ändå. Det är så fascinerande att våra små blivit så stora. Idag var första gången barnen aktivt lagt märke till varandra och interagerat. Vi mammor har som vanligt fikat, slurpat kaffe och pratat om allt och inget. Alla andra mammor har vid ett par tillfällen haft barnvakt för att få egentid och kärleksboosta sina relationer... Jag drömmer också om att få gå på "dejt" med maken och vara lite romantisk. Men det faktum att vi har två små bebisar gör att jag har svårt att lämna ifrån mig dem. Jag tänker att det ska bli för jobbigt för de stackars barnvakterna att ta hand om två(!) eventuellt skrikiga bebbar. Då jag har fått erbjudande om barnvakteri från flera vänner nu så inser jag att jag måste släppa kontrollen och ta en barnfri kväll tillsammans med Robert SNART. (Annars får jag skylla mig själv). Det skulle verkligen va härligt och välbehövligt för oss! Även om vi är ganska duktiga på att bekräfta varandra med ord och fysiskt så är det inte samma sak då vi konstant har vårt främsta fokus på twinsen..
Cecilia och Karolina med deras ljuvliga pluttisar

Elias klämmer lite på Kaspians hockeyröv

Amandas frilla is to die for!

Amanda hade tydligen fönat håret hela morgonen inför bebisträffen.. Gullegris!!

Omtänksamma Cecilia hademed sig en påskblomma till oss. Tack!!!

1 kommentar:

  1. Ja, visst känns det lite extra nervöst (föreställer jag mig, jag har ju aldrig haft barn förut) att lämna bort två...som sagt, man vill inte lämna bort dom till vem som helst för denna person ska ju fixa två skrikande/hungriga/trötta bebisar samtidigt vid behov.

    Men hoppas att ni kan göra det snart ändå, kanske om det är två stycken som passar dom? Alltså något par ni känner eller två kompisar för då kan dom ju ta hand om en varsin när det blir "akut läge". :) Sen tror jag att man får tänka som så att visst får barnvakterna fullt upp men det är ju bara för en kväll (eller natt?)och sen kan dom vila och sova ikapp alla andra nätter. Faktiskt!

    Vi (mest jag) planerar att Oscar och Elsa ska få sova hos mormor och morfar något efter påsk. Vi ska tillbringa hela påsken tillsammans i stugan så då kan mormor/morfar få tid på sig att vänja sig vid nattrutinerna så vi med gott samvete kan lämna dom där något längre fram.

    Jag ser framför mig en lyxig kväll med god mat, kanske kolla på en hel film tillsammans utan avbrott, ta ett bad eller nåt sånt mysigt och sen det bästa av allt - få ha sovmorron tillsammans! :)

    SvaraRadera