onsdag 27 april 2011

Twinsens bästisar

Idag har vi varit hemma hos Amanda (längst till vänster) och hennes mamma Karolina och fikat

I början var det ganska lugnt och städat...barnen leker så fint!
Nu kan alla sitta! Fantastiskt. Fast vi säkrade med några kuddar så att vi fick fika i lugn och ro..

Sedan kom också Siri
Och Elias (Alvinas första kärlek)

Hela gänget!!

Gruppbild! Fast våra små hjärtegryn var inte lika exalterade som oss mammor tyvärr.. Spana in Kaspians mycket missnöjda min...(längst till höger)

Finaste bebisarna i hela Göteborg!
Mina twins var mest opepp på gruppbild tror jag. De har blivit för bortskämda och blir sura om de måste dela på uppmärksamheten med andra. Jag måste uppfostra dem bättre och lära dem veta hut...

Alvina blev svartis eftersom Elias bara pratade med Amanda..

Och nu är Alvina arg för att Elias pratar med Siri. Hon har det inte lätt i livet, min lillstrumpa.Lite bilder från dagens härliga fika hemma hos Karolina och lilla charmtrollet Amanda! Nybakta frallor och jordgubbar i stora lass! Vi hade lika trevligt som alltid- jag, mammorna och gosingarna. Ikväll har jag och Robert ätit räkmackor och druckit påskmust på balkongen. Sedan blev det mörk choklad och kanelgifflar till dessert, min sockerdetox gick sådär. Vi satt med jackan på och låtsades att vi bodde i Spanien. Kunde ha funkat om inte kylan trängde sig in under vårjacketyget. Barnen har sovit sött, helt slutkörda efter en dag med bus med deras bästisar.

1 kommentar:

  1. Ha, ha, det där är nog bara början till alla fighter twinsen måste ta i livet. Pysen har varit i sitt första sandlådebråk, grannkillen kastade sand och lillkillen blev ledsen. Han är så himla lugn och försiktig. När något annat barn tar hans grejer eller gör någonting han inte gillar, tittar han bara på dem, sedan på mig. Därefter vinklas mungiporna neråt, underläppen darrar och han börjar gråta. Undrar jag, hur det ska gå i höst när det är dagisdags... Kram!

    SvaraRadera