torsdag 14 april 2011

Här blir inga fler barn gjorda...

God afton. Jag sitter halvt död i soffan efter 90 min träning (först core 30 min och sedan 60 min Body combat- skitroligt)...skönt mörbultad. Att jag sedan kom hem till två sovande bebisar kändes inte så värst jobbigt. Min man är världens bästa pappa!
Idag har vi haft en toppendag. Soligt och härligt och den första lunchen på uteservering är avklarad (fast just under lunchen gick solen tyvärr i moln). Barnen såg så roligt ut där de satt, så nyfikna och liksom förvånade. De har ju aldrig ätit lunch utomhus tidigare. Tänk allt de upplever för allra första gången nu, nu när de blivit så medvetna om vad som händer runtomkring. Varje dag blir ett riktigt äventyr. Varje träd, hundbajs, buss, rollatortant, Ica är ny och spännande. Fascinerande.


Thaibuffé åt vi. Jag gillar då man får äta så mycket man vill av det som är godast..och skippa det mindre goda.
Sedan var vi på babysim. Jag tror inte att det är riktigt vår grej. Barnen ÄLSKAR att bada och är helt galna i vattnet. Men jag och Robert har lite svårt för att stå i ring med 8 andra föräldrar och sjunga "Plaska-Plaska-Plaska" och göra finurliga rörelser. Barnen är så små och fattar noll. Det känns som att jag dör lite inombords vid den typen av aktiviteter. Vi åker nog hellre och badar bara familjen, så att vi slipper sången, fjanteriet och präktiga plaska-föräldrar. (Vi sjunger och fjantar hela tiden hemma, men det är just att göra det i grupp med andra vuxna dom jag har svårt för).


Mat är så j-a gott alltså!!
Jag har också varit hos min barnmorska och skaffat P-piller. Jag pratade med en vän igår som berättade om en vän till henne som också har tvillingar. Hennes tvillingar är 10 månader och hon var nu gravid igen. Det skulle vara en mardröm att bli gravid nu. En verklig mardröm. Så jag ringde direkt och bokade en tid för att skaffa bättre preventivmedel. Jag är sååå nöjd med våra två, små perfekta barn och behöver absolut inte fler. Tidigare har jag sagt att jag vill ha tre barn men jag tror inte det blir fler faktiskt. Både jag och Robert har för stora egon tror jag. Vi vill kunna ge våra barn allt men samtidigt kunna förverkliga oss själva, ha egentid och tid för varandra. Två barn är perfa!! Dessutom så slipper jag vara gravid, fet, illamående och en hormon-häxa igen. Och det här med sömnlösa nätter- det tänker jag inte gå igenom igen.

Vi bråkar som vanligt om vem som ska få äran att köra vagnen..

1 kommentar:

  1. Vi slutade med babysim till Pysen efter andra kursen. Vi var visserligen präktiga plask-plask föräldrar, men tröttnade på att Pysen inte alls verkade uppskatta badandet som andra barn. HAN var inget plask-plask-barn, utan låg mest slapp i våra armar och tittade, tittade, tittade. Nu badar vi i badbaljan istället, mycket bättre! Kramisar - måste försöka maila dig någon dag, men tiden och orken räcker inte riktigt till:-(.

    SvaraRadera