söndag 25 mars 2012

Mars-sommar!

God kväll! Åter igen har en helg passerat i rekordfart. Hur går det till? Varför går lördagar alltid fortare än tisdagar? För att summera helgen med ett ord säger jag: sol! Och om denna sol var en karamell så har vi verkligen sugit på den karamellen. Fredagseftermiddagen spenderades ute på vår altan som ligger i ett perfekt väderstreck. Solen går upp över vår altan och då dagen har passerat så går solen ned över vår altan. Om solen lyser så lyser den alltid över vår altan. Fantastiska altan. En solig altan är väldigt användbar! Vi hade fint sällskap i form av Linda, Henke och Mackan och vi fredagsfirade med att äta popcorn och dricka vin (jag och Linda. Herrarna drack bira bira bira, bärs bärs bärs).. Efter att twinsen var nattade så grillade vi diverse gottigheter på vår stackars grill som troligtvis kommer bli utbränd och drabbas av stressrelaterade besvär i sommar. Efter kl 19 då solen hade tackat för sig var det dock inte så varmt längre. Det var skitkallt faktiskt. Men efter en demokratisk omröstning (3-2) så dukades bordet uttomhus- trots minusgrader. Det var bara att ta tjuren vid hornen och klä sig i vinterjacka och mössa. Sedan fick man kasta i sig maten för att inte riskera att behöva äta kall mat. Men mysigt- det var det! Och väldigt gott! Även om det var så kallt att de kom rök ur munnen vid utandningen..
Alvina fredagsmyser med popcorn vid hennes nya bord.

Min man som var alldeles salig i solljuset plockade raskt fram alla utemöbler. Kaspian hjälpte till. 

Jag och Linda koncentrerade oss mest på vinet

Grabbmys

Det ryms mycket popcorn i en liten tjej!

När Loungen är framme är det officiellt sommar. Trots att det  fortfarande är mars..

Pyjamasdags för twinsen. Alvina myser gärna med Henke  som alltid varit en av hennes favoriter..

..och kaspian fick förmånen att nattas av Linda

Henke inspekterar all vår goda mat

Åh så varmt och skönt! Vi fick klä oss i tjocka lager och dricka ett glas extra för att inte frysa arslet av oss..

Killarna tyckte att det var så VARMT och SKÖNT sååååå.
Konstigt att Henke var tvungen att låna Alvinas björnfilt efter någon timma vid middagsbordet... Hmm... Men den klädde  ju honom väldigt bra iof!

Mackan med sin älskade mangoraja

Min karl! Världens bästa alla kategorier! 

Alltså vi hade jättekul. Men det ser ju inte så ut med alla dessa jäkla iPhones på bilden. De försöker checka in hos "Vilahamn" och statusuppdatera på FB. Väldigt viktigt faktiskt. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar