måndag 12 mars 2012

Studiedag och rosa energi..

Hello! Måndag idag och jag och twinsen hänger hemma. Förskolan är stängd pga studiedag. Dålig tajming. Varför kunde de inte pricka in denna stängda förskoledag medans twinsen var sjuka undrar jag? Barnen fick ju bara två pyttiga underbara dagar på sin älskade förskola förra veckan- efter att ha spenderat över en vecka hemma. Och nu när de är friska som nötkärnor så tvingas de va hemma med tråk-morsan igen.
Jag negligerar alla stressframkallande känslor gällande måsten och krav av olika varianter (lång lista just nu...). Helt onödigt att känna sig stressad eftersom jag inte kan lösa situationen på något kreativt sätt. Så- Jag har lovat mig själv att njuta av denna måndag! Tänk att jag får spendera "ledig" tid, hemma, tillsammans med MINA underbara barn. Det är ju lyxigt och fantastiskt ju! Jag har beställt en supermysig dag, helt fri från skrik, gnäll, kaskadbajs, matinferno på köksgolvet och slagsmål. Vi ska i stället bara mysa, steka pannkakor och gå till lekparken. Twinsen skall bara skratta och lyssna på allt sin mamma säger. Wish me luck.
Jag önskar er alla en härlig måndag! Jag bjuder också på en "dagens" bild i underbar fjortisbloggs-anda. Plus blixt eftersom jag är en kass fotograf =)
Jag har ju shoppat mig en ny härlig rosa t-shirt. Fin i verkligheten. Rosa är en härlig färg som både ger energi och lite glädje i vardagen tycker jag.


2 kommentarer:

  1. Helt rätt inställning Sofi! Vilket snyggo du är by the way! Hoppas ni hade en härlig dag :)
    Kram Jenny F

    SvaraRadera
  2. Men TACK!! Det var gulligt sagt!

    SvaraRadera