fredag 2 mars 2012

Min son Magnus Uggla..

Kolla in dessa lockas alltså!
Ps. Min plan "lära twinsen städa hemma istället för sin mamma" går sakta men säker framåt som ni ser=)  

Magnus och syrran ute på promenad med hunden..
I avsaknaden av "På spåret " sitter jag och maken och slötittar på The Voice. Då Magnus Uggla dyker upp i rutan så tittar jag och Robert på varandra och säger i munnen på varandra. "Men Herregud, han ser ut som Kaspian!"
Ni vet ju att vår son välsignats med lockigt hår och Robert tycker bestämt att Kaspian ska spara det långt. Jag har varit ganska neutral i frågan. Vad spelar det för roll liksom? Han är min son och skulle vara världens vackraste oberoende av frisyr- jag skiter högaktningsfullt i om Kaspians frilla är lång, kort, snaggad eller grönfärgad. Men efter att blivit varse om att vår son ser ut som Magnus Uggla vet jag inte vad jag ska tycka. Inget fel på Magnus. Inte alls. Men jag vet inte om jag vill tänka på Magnus varje gång jag tittar på min lille prinskorv. Så vi behöver er hjälp. I en demokratisk fråga.
Jag tycker nämligen att det är dags att ta Kaspian till frisören för att ansa hans lockar en aning- få lite mer styrsel på dem. Robert tycker inte det. Nej, Kaspian ska spara allt långt, tycker han.
Jag behöver er åsikt. Att klippa eller inte klippa. Det är frågan.

Och jag är kung, kung, KUNG i baren

Kaspian?

3 kommentarer:

 1. Hej sofi!!! Sitter och läser ikapp din blogg då jag inte rört internet på snart en vecka. Vi ligger också däckade i influensan och jag förstår helt vad du går igenom!!! Känner igen alla symptomen, tom ögoninflammationen som Honey nu fått och det är ju såå trist! Vi har inte varit utanför dörren på en vecka nu.. Gah!! Men jag hoppas innerligt att vi ska vara någorlunda friska till på måndag och att Kefa ska fortsätta att klara sig undan denna influensa som de säger på nyheterna är den värsta på 20 år...
  Är dock sjukt imponerad av dig som kör två barn helt själv! Min räddning har varit att Kefa har sportlov :)
  Angående Kaspian så håller jag helt med Robert! Ingen sax nära de där underbara lockarna är min åsikt :)

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHAHA åhhh jag kan inte ens svara på frågan för jag håller fortfarande på att fullkomligt skratta ihjäl mig åt Kung i barenbilden! Helt klart veckans bästa! Hahahahaha

  SvaraRadera
 3. Klippa eller inte är en fråga om trasselfaktorn. Om Kaspian GILLAR att få håret kammat och tvättat - no problems! Då kan Robert få sin vilja fram tills Kaspian protesterar. I annat fall kan det finnas en praktisk poäng i att klippa... Men onödigt att gå till frissan med en så liten kille - eftersom hans lockar kommer att maskera alla hack som blir om man klipper själv (och så sparar man en rejäl slant på kuppen). För egen del blev det klippning på Pys när han började få hockefrilla och luggen hamnade i ögonen hela tiden. INTE snyggt och praktiskt.
  Kram till hela familjen!

  SvaraRadera