måndag 28 februari 2011

Åter igen badfiasko

God morgon!!
Igår hann vi med både en misslyckad husvisning och en upprepning av fiasko på babysimmet. Fast den här gången var det inte vårt fel. Igår var vi på plats och vid gott humör i lagom tid. Vi bytte om och tog på twinsen deras übersöta, miniminibadbyxor. Då vi kom ut i bassängen möttes vi av en väldigt stressad och bestämd siminstruktör.
Simtanten: "Oh herregud! Det är bara 31 grader i bassängen. Det är av största vikt att vattnet är 32 grader. Vi har strikta riktlinjer angående vattentemperatur då det handlar om så småååå barn. Vi kan absolut INTE ha någon lektion idag".
Jag och min man som tyckte att det hela var lite väl millimeternoga med en ynka grad lyckades iallafall tjata oss till en kvarts bad på egen hand i bassängen
Simtanten:"Ja, med då badar ni under eget ansvar i det kalla vattnet!!!"
Varken vi eller twinsen kände någon större skillnad på vattnet och både Kaspian och Alvina njöt i fulla drag. De skrattade och plaskade och var hur nöjda som helst.
Idag är det måndag och vi har varit uppe och fejat sedan kl 7. Jag har bytt sängkläder i alla sängar och rensat ut för små plagg ur barnens garderober. Nu ska vi mysa en stund och fundera ut vad vi ska hitta på idag.
Redstripe
Alvinas badbyxor

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig blogg!
  hur mår ni?
  Hur gamla är dina twins nu? Mina är 10 månader :)

  Ha det bäst!Kram Satu

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack så mycket! De är 6 månader och vi mår toppen. Det kan vara lite slitigt mellan varven men i det stora hela är det ljuvligt med två. ha det bra. Sofi

  SvaraRadera