måndag 21 februari 2011

Låg

Hej igen. Har en dag då jag känner mig lite låg. Ingen lust med någonting. Absolut inget allvarligt. Bara så som livet känns ibland. Kanske för att det är måndag. Kanske för att det är kallt och vinter ute. Kanske för att vi har en tuff vecka då Robert jobbar/pluggar eller tränar mycket. Kanske hormoner (det kan man väl alltid skylla på som kvinna). Kanske för att jag aldrig får sova mer än 3 h i sträck. Kanske för att jag saknar min syster (i Umeå). Vet varken ut eller in. Livet med tvillingar är bara så intensivt mellan varven. Även om jag får hjälp av vänner eller då jag och Robert hjälps åt så är de alltid två. Även om jag är sliten likt en trailortrash morsa då Robert kommer hem kan jag liksom inte dumpa barnen och lägga mig på sofflocket med en härlig roman (han brukar inte heller va tokpigg efter 12 h hemifrån). Vi måste alltid (minst) ta hand om varsitt barn. Lägg där till alla andra "måsten" med ett hem och kroniskt dåligt samvete över att man inte hinner med sig själv, Robert eller sina vänner. Gud vad jag klagar. Samtidigt är jag så tacksam och lycklig över mina barn, min familj och mitt liv. Jag har det ju så otroligt bra! Men trots det har jag en blue monday och känner mig inte alls så glad som vanligt. Mår dock lite bättre nu efter att ha mött upp Linda och gått en promenad.

2 kommentarer:

 1. Jag och säkert de flesta med barn känner nog igen sig i ditt inlägg! Det är tufft att ha barn, samtidigt som de Ger så otroligt mycket tillbaka! Men ibland har man dåliga/jobbiga dagar. Skickar lite pepp!!!
  Måste även säga att jag tror din blogg är den första jag läser där allt som skrivs inte endast uttrycker att allt är guld och gröna skogar. Alla vet vi att livet inte alltid är på topp, därför blir det tråkigt att läsa bloggar som bara handlar om det perfekta livet, där man gärna visar upp allt man har och köpt! Gillar din blogg! Kram

  SvaraRadera
 2. Låga dagar brukar följas av en bättre.
  Ni gör det så himla bra, fantastiska är ni!

  Saknar er! Puss

  SvaraRadera