söndag 15 januari 2012

Förgiftad son..

Hej halloj!! Jag sitter som ett lik på bussen på väg till skolan för att skriva klart ett skolarbete. Jag känner mig lika taggad och fräsch som en fjortis som spenderat en vecka med att supa skallen av sig på Roskildefestivalen. Men jag har mig själv att skylla. Och nej, jag har inte supit skallen av mig (förutom ett glas vitt igår till vår pizzamiddag). Däremot har jag haft en förpackning Bafusin i min sängbordslåda. Bafusin är en halstablett som verkar smärtlindrande och antibakteriellt och jag käkade dem för en tid sedan då jag var krasslig. Och sen har burken fått ligga kvar i sängbordslådan. Vår nyfikna och företagssamma lilla Kaspian har naturligtvis lyckats hitta denna förpackning och gladeligen raskt stoppat i sig hela innehållet. Han gillar ju att äta vår son. När vi hade upptäckt detta så ringde vi sjukvårdsupplysningen (denna fantastiska service för alla hispiga småbarnsföräldrar samt hypokondriker..) och de informerade oss att det inte var någon fara men att han troligtvis skulle få lite magbesvär. Jag ger sjukvårdsupplysningen 10 poäng av 10 möjliga för de hade helt rätt. Om magproblemen alltså. Jag kan lugnt konstatera att denna natt inte gått i sömnens och återhämtningens tecken. Nej, nej. Det har bytts sängkläder, blöjor, pyjamas och torkats spya. Hela natten. Stackars vår lilla prinskorv. Och Alvina tyckte att spektaklet var superspännande och var vaken och glad över att ha sina föräldrar i sovrummet nattetid. Kalas, tyckte hon.
Och sen vaknade båda kidsen kl 6.30 och då var det bara att dra upp den toktrötta tvåbarnsmorsekroppen ur sängen. Rise and shine. Nu har jag tokladdat med både Latte och Cola och hoppas att jag ska kunna få ut något produktivt ur in stackars hjärna som känns lika alert som ett överkört popcorn.
Det är tur att man lär sig av sina misstag.
Note to self: ha aldrig något icke-barnvänligt i sängbordslådan.

4 kommentarer:

 1. Ajdå. Hoppas han blir bättre snart, stackars Kaspian!

  SvaraRadera
 2. Nämen lilla killen då! Hoppas ni får sova gott i natt iallafall.

  SvaraRadera
 3. Nej, vilken otur!!! Ja de hittar verkligen allt de där små rackarna!! Skickar massa styrkekramar till dig! Hoppas dagen går bra trots förutsättningarna!
  Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Tack för pepp och stöd fina ni!

  SvaraRadera