söndag 8 januari 2012

Rått misslyckande!

Igår efter att jag i min ensamhet tryckt i mig alla rester av biogodiset så kände jag att sötbehovet inte riktigt var tillfredställt. Det var ju lördagkväll och det vet ju alla att LÖRDAG är en kväll då man helt legalt får släppa alla hämningar och verkligen kapitulera inför eventuella föresatser att vara nyttig . Crap är tillåtet. Dessutom hade jag tråkigt i in ensamhet. Och känslan att vara ensam botas effektivt genom att trycka käften full med choklad. Hmm...tänkte jag och stod med huvudet längst inne i skafferiet/kylen/frysen och rotade runt likt en blodhund i jakten på något sött, fett och gott. Samtidigt så hade jag en röst inne i huvudet som sa såhär: men Sofi du boooorde inte!! Du åt tillräckligt med skit igår på bion och dessutom så har det varit massor med onyttigheter under hela julen. Du vill väl inte förvandlas till en liten tjockis!!
Ska man se ut såhär får man inte snaska choklad var je kväll...   

Och det vill jag ju inte. Hm... vad gör man då? Då fick jag en snilleblixt. Ni vet Demi Moore, Madonna och Donna Karan. De äter ju tydligen Raw food. Alltså rå mat som inte upphettas över 40 grader och som är allmänt hälsosam, toknyttig och icke-fettbildande. Jag tyckte själv att jag var extremt smart alltså. Så jag rotade snabbt fram ingredienser till Rå Chokladmousse. MUMS- tänkte jag! Jag ääälskar ju chokladmousse!! Tänk att få trycka i sig chokladmousse samtidigt som kroppen sakta transformeras till Demi Moores fettfria kroppshydda. Så förväntansfull och glad i hågen mixade jag ihop mogen avocado, lite honung, en skvätt vatten, kakao och några dadlar till en härlig brun geggamojja som likande bajs. Och vet ni vad? Det smakade bajs. Fy fan. Äter verkligen folk (Demi) sådant här avskyvärt trams och inbillar sig att det är chokladmousse? Jag fick slänga alltihop. Sicket slöseri på en annars god avocado. Då blir jag hellre fet än att äta sådant äckelpäckel.
Sugen på lite bajs någon?

1 kommentar:

  1. Kör du riktig chokladmousse istället :) tror inte du blir tjock av det... inte när man har två twins att springa efter hela dagarna! Tack för i går, helt underbar dag. :) kram C & E

    SvaraRadera