torsdag 26 januari 2012

Lyxlivet har börjat!!

Hej svej!
Idag har jag spenderat dagen i hemmets lugna vrå, framför datorn med diverse skolprojekt. Jag har även hunnit med en skön men svettig 30 min löprunda innan jag åt lunch i lugn och ro. Sedan har jag och twinsen (då de hade hämtats från förskolan) varit ute och härjat i det underbara vintervädret och avslutat med en Skype-middag med min kära mor, far och lillasyster. Vi Skypar och äter samtidigt och Sim Salabim så tror man att man äter middag tillsammans. Trots 110 mils avstånd. Dagens heta tips!
Det är helt underbart att vara hemma hos våra barn igen. Trots att jag bara varit ifrån dem i 4 ynka dagar känns det som att de växt i turbofart. Mina förskolebarn. De kändes så overkligt stora då de vinkade hejdå i sina stora overaller i morse.
Jag måste erkänna att jag älskar vårt nya liv. Att ha twinsen på förskola är positivt på alla tänkbara sätt. Jag ska berätta varför:
1. De har så kul och trivs på förskolan. Idag då Robert hämtade dem så satt de snällt kvar på sina små ministolar och åt upp sitt mellis innan de följde sin pappa hem.
2. En stor klump av stress har lämnat min mage. Nu har jag faktiskt tid för att få livet att gå ihop.
3. Jag blir en bättre mamma. Att få en stunds paus från det hektiska tvillingmammelivet ger mig mer energi och ork. Jag tycker att tiden tillsammans med barnen blir mycket roligare och blir mer närvarande i nuet. Inget slösurfande på iPhonen eller tvättvikande samtidigt...

Jag visar några bilder från de senaste dagarna. Jag har ju som ni vet levt "singelliv" i Umeå där jag enbart ägnat mig åt icke-moderliga samt egoistiska aktiviteter som att utveckla mig själv, koncentrera mig på att utvecklas karriärsmässigt, dricka vin, äta lyxigt och gott samt träffa mina barndomsvänner.
Jag ser störd ut men det beror inte på den mörka chokladtryffeln med saltkola och blåbär. Den smakade nämligen så gott så att smaklökarna dansade likt Beyonce. 

Jag har inte bara varit på universitetet och lärt mig nyttigheter.
Jag har även fått lära mig att blanda syndiga men ack så trevliga cocktails.. Så KUL! 

Shake it baby!!

Härligt middagssällskap av lilla Svea och Hannah!

Min fina vän Lisa

Vinter
Bild från systers restaurang Socialize. Jag har ätit som en prinsessa i dagarna två. Igår åt jag t.ex. en Smörstekt Röding från Malgomaj som serverades med en kålrotsterinn med kålrotskräm, brynt smör och kumminost från Högland. Ett glas vitt till det och jag var HAPPY. Det kan inte bli mycket bättre!
Allt är självklart närproducerat och ekologist. Och GOTT!! Om ni bor i Umeå gör ni ett STORT misstag om ni missar denna upplevelse. 1 kommentar:

  1. Jag längtar lite tills mina tvillinpojkar börjar på dagis nu, det är inte så bara att va hemma om dagarna och försöka stimulera två sjövilda 1-åringar :)

    SvaraRadera