måndag 23 januari 2012

Puh! Lättnadens suck.

Härlig känsla. En heldag med examinationer avklarad. Jag klarade det. Jag är är så imponerad av mig själv. Dagens andra bedrift står twinsen för. En heldag på förskolan. Robert ringde i morse efter avlämning och lät skakis och blödig på rösten. Han tyckte att det kändes superjobbigt att lämna dem. Men tack och lov har de klarat dagen med bravur. Mina supertwins. En stor positiv faktor med att ha tvillingar är att de alltid har VARANDRA. Även om inte jag eller Robert är där så behöver de inte känna sig helt övergivna. Nu är jag på väg till bästa Hannah för middag och mysigt häng.

10 kommentarer:

 1. Bra att du är imponerad av dig själv! Du är inte så imponerande som förälder när du lägger ut bilder på dina nakna barns kön och t o m deras avföring. Och du ska föreställa vara en bildad och ambitiös kvinna. En obildad person från en skogskoja lång från civilisationen må vara en sak ( knappast i sverige) men en högskoleutbildad och utåtriktad person som du vill vara? Det skämmer din i övrigt trevliga blogg!! Vänliga hälsningar Lena

  SvaraRadera
 2. Fy vilket påhopp! Jag är privat nära vän med familjen och Sofi och blir upprörd över dina elaka ord och din sarkasm. Hon är en kärleksfull mor till sina barn och inget annat. Hon är klok, omtänksam och har en fantastisk humor. Vilket den här bloggen speglar. Jag hoppas verkligen se sånna här ko

  SvaraRadera
 3. Linda igen..
  Jag hoppas verkligen få slippa se sånna här kommentarer igen. Om du vill uppfostra andra bör du se över ditt sätt att framföra kritik, den är både ouppfostrad och oförskämd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Linda, lär dig stava! Vad är "sånna"? Menar du sådana? Du känner till ordet kommentarer och sarkasm i alla fall så det var kanske lite slarv? Bloggar är offentliga och då får man tåla synpunkter så länge inte invektiv förekommer. Jag kommer aldrig att sympatisera med föräldrar som lägger ut nakenbilder på sina barn och att lägga ut bilder på barnens avföring är väl knappast humor utan snarare offentlig förnedring. Hänger du med på "sånna" resonemang? Annars är bloggen verkligen trevlig och härlig att läsa och det är därför jag reagerar på bilden från augusti. Humorn, förutom bajskorven,är verkligen trevlig vilket jag skrev ovan men du kanske har problem med läsningen?
   Vännliga hällsningar Lenna...skojar bara Vänliga hälsningar Lena

   Radera
 4. Hej Lena! Jag ber om ursäkt för om jag gjort dig irriterad med min sjuka humor samt mitt osvenska sätt (för i mellanmjölkslandet är det ju lite ofint att berömma och vara stolt över sig själv...). Jag håller helt och fullt med dig om att det är högst olämpligt att lägga ut bilder där barnen saknar kläder. Jag kan dock inte minnas att jag gjort det då det går mot mina egna principer? Avseende bilden då Alvina lämnat en litet spår (av bajs) i hallen tänker jag däremot inte be om ursäkt. Det här är MIN blogg. Den handlar om mitt liv. Jag får skämta om vad jag vill. Jag antar att du inte håller med mig men jag tycker att det är ok att skämta om livet som småbarnsförälder och allt vad det innebär. Själv tycker jag att man måste kunna skratta åt allt "äckligt" och alla tokiga incidenter som händer då man är hemma med barn.
  Du får inte heller glömma att jag inte skriver denna blogg på något specifikt forum eller för någon organisation. Min blogg skriver jag för MIN egen skull och för att nära och kära skall få en inblick i vår vardag och vårt liv. Så om du finner min humor, mitt mödraskap, min blogg och mitt sätt opassande, obildat och provocerande så har jag en lösning till dig. LÄS INTE MIN BLOGG.
  För övrigt så önskar jag dig en bra dag.
  Med vänlig hälsning Sofi

  SvaraRadera
 5. Hej Sofi Vilahamn! Det är just din blogg och din humor som får mig att bli förvånad över tilltaget att lägga ut bilden på Kaspians ( heter han visst) snopp och bajskorven. Barn har rätt till ett privatliv och bloggar är inte privata hur gärna man än vill. Det här är lika offentligt som om du lade ut fotoalbumet på köpcentret eller ställde dig på torget och visade upp barnen. Varken du eller jag skulle nog vilja ha våra nakna underliv exponerade på det viset eller vår avföring.
  Låt oss klargöra en sak, det är varken fel på din humor eller så att du inte ska vara stolt över dig själv i mellanmjölkens land. Det var mer en inledning till mitt ärende och det är inte så osvenskt att vara stolt över sig själv. Snarare tvärtom.
  Men jag önskar dig en härlig dag och kväll och lycka till med bloggen. Den är, som jag skrev först, mycket trevlig!!Men jag tycker synd om alla småbarn som hängs ut på bloggar och i situationer som borde vara privata: när de bajsar eller leker nakna hemma hos mamma och pappa. Som sagt...din blogg är jättekul och humor är en hälsokraft i livet //Vänliga hälsningar Lena

  SvaraRadera
 6. Hej igen Lena! Jag har lyssnat (läst) på din åsikt. Och gällande nakenbilder håller jag som sagt med dig. OM jag lagt ut en nakenbild på min son så beror det helt klart på förvirring orsakad av sömnbrist, hormonkarusell eller någon annan vanlig mamma-åkomma.
  Detta är som sagt min blogg och jag tycker inte det är kul då det blir "dålig stämning" i kommentarsfältet. Jag avskyr konflikter och vill att alla ska tycka om mig =)
  Men nästa gång som jag skriver något eller publicerar något som sticker dig i ögonen (det kommer nog att hända så småningom I guess ). Var då så snäll och rikta din kritik på ett mer konstruktivt sätt. Då du skriver att man tro att jag är så ociviliserad att jag bor i en koja i skogen så blir jag så ledsen, sur och provocerad att jag inte tar till mig den kritik som du avsåg att förmedla.

  SvaraRadera
 7. Ge dig nu bajs-Lena. Ingen kan hjälpa att du är bitter och säkert tjock! / Bloggläsare

  SvaraRadera
 8. Vilket drama! Jag älskar twinsen och deras bajs!!

  SvaraRadera
 9. Hej Vilahamn!! Jag avsåg med just "skogskojan" att det endast, som jag ser det, var mer okunniga och naiva människor som "hänger ut" sina barn och inte en utåtriktad och bildad tjej som du. Det var egentligen essensen i det påståendet.
  Anonym "bloggläsare", är Lena så svårt att läsa och förstå? Nej tyvärr är jag varken tjock eller bitter men i din lilla hjärna så vill du det och det brukar vara ett argument från ointelligenta människor. Har man en åsikt som inte faller i smaken så är man tjock, ful eller vad som helst. Men jag är faktiskt slank och inte ens bitter. Är du bitter? Vet du vad, anonym, lär dig saklig argumentation såsom bloggaren Vilahamn som är oerhört saklig och sansad trots att det är hon och jag som diskuterar. Det är inte mitt bajs som diskuterats men du kanske har svårt att läsa större stycken. Är du förstoppad kanske, anonym?
  Sofi, lycka till med din blogg. Tack för ett sakligt bemötande. Din blogg ÄR jättefin och du är förmodligen omtyckt av alla. Trevlig helg!///Hälsningar Lena

  SvaraRadera