måndag 16 januari 2012

Värsta dagen på länge..

Nulägesrapport. Kaspian är frisk. Men båda brudarna Vilahamn har spenderat dagen med att spy upp sina egna tarmar. Typ. Jag hatar att spy. Det är nog det värsta som finns. Nä, att ta hand om en magsjuk dotter då man själv är sjuk är värre. Och att se sin dotter så rädd, chockad och ledsen såklart. Är glad att Robert kunde komma hem ett par timmar. Det är liksom lite trixigt att torka spya, trösta, undvika att spy själv samt hålla undan Kaspian från allt klet samtidigt. Men nu är jag i allafall en erfarenhet rikare. Vi överlevde. Nu sover Alvina, jag mår lite bättre och ska se om jag kan få i mig en sked yougurt.

3 kommentarer:

 1. Nej usch och fy för magsjuka!!! Vilken HJÄLTINNA du är Sofi!! Själv tyckte jag det var fruktansvärt att ta hand om Lovely när jag hade magsjuka sist.. Och då var hon frisk!! För dig var Alvina sjuk och sen Kaspian på det!! Årets prestation går till dig säger jag!!!
  Hoppas ni mår bättre idag och att Robert kryar på sig i raketfart!!!
  Kram J

  SvaraRadera
 2. URK! Kanske det inte var Bafucin-förgiftning på Kaspian, då? Krya på er!!! Kram

  SvaraRadera
 3. Fy fasen. Det verkar verkligen snurra magsjuka i hela detta avlånga land. Tycker man hör folk ända från söder till norr säga att familjen drabbats av det :/ Vi har precis haft det och avslutar lite soft med välfyllda blöjor som luktar sh*t. Men så länge de slipper räkorna är jag glad. Som du skriver så är det hemskt att se dem rädda.

  Kram

  SvaraRadera