tisdag 11 januari 2011

Nu är det tid för potatis, gröt och paltkoma!

Hej! BVC-besöket gick bara fint. Barnen växer precis som de ska. de följer kurvorna perfekt. Kaspian, vårt lilla matvrak, som tidigare varit lite korpulent för sin längd har växt så att det knakat i skelettet och är nu lagom lång och lagom tjock. Kaspian väger 6,76 kg och är 63 cm. Alvina väger 5,60 kg och är 59,5 cm.
Barnen får nu börja med smakportioner vilket känns himla spännande. Superkul att få ha dem med vid middagsbordet. Vi tänkte börja med gröt till kvällen, förhoppningsvis börjar Kaspian att sova över sitt kl 2 nattmål då. Vi ska mata honom med gröt tills han uppnår stadiet paltkoma och sover lika bra som sin syster. (Alvina sover alltid till kl 5-6).
Ge oss potatis nuuu!!

2 kommentarer:

  1. Låter som en bra plan! Tänk bara på att fösta gångerna de får prova nya saker så vet du aldrig hur de reagerar, därför fick jag tipset att inte börja ge dem på kvällen för då kunde natten bli för jävlig rent ut sagt. De kan ju få ont i magen, bli pruttiga eller liknanade.
    Paltkoma brukar man ju sova bra på så lycka till. Vi får höras om när vi skulle ses. Kram på dig och twinsen! ///Anna E

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Hoppas det går bra för dig på jobbet. JHag har inte så mycket bokat nästa vecka om du har tid då? Kram

    SvaraRadera